U bent hier: Home Postuniversitair Centrum Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier

Alle rode velden zijn verplicht in te vullen.

Persoonlijke gegevens
Gegevens organisatie
Ik wens deze opleiding als volgt bij te wonen:
Inschrijvingsgeld & betaling
Voor sommige opleidingen geldt een specifieke kortingsregeling. Indien u hiervoor in aanmerking meent te komen, gelieve hieronder het passende inschrijvingsgeld te selecteren.
Selecteer op welke wijze u wenst te betalen.
Betalingen via KMO-portefeuille of met opleidingscheques worden enkel aanvaard als aan de nodige voorwaarden voldaan is.
Wenst u een factuur te ontvangen?
Indien u een factuur wenst te ontvangen, duid dan het facturatie-adres aan.
Indien u vrij beroep uitoefent via het zelfstandigenstatuut, vul dan uw ondernemingsnummer in.
Documenten
U kunt hier verschillende attachments meegeven zoals pasfoto, diploma, motivatiebrief, …
Ik verklaar kennis te hebben genomen van de Algemene voorwaarden permanente vorming - KU Leuven, deze te begrijpen en ermee akkoord te gaan.
Bij annulering tot de uiterste inschrijfdatum wordt 10 % van de inschrijvingsprijs in rekening gebracht (met een minimum van 25 EUR) als vergoeding voor administratiekosten. Na die datum blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. U kan zich laten vervangen na schriftelijke melding en dit uiterlijk 2 werkdagen voor de begindatum.
Hoeveel is één plus één? (antwoord in cijfers)
Na het versturen van dit formulier ontvangt u een email ter bevestiging.
Voeg aub info.puc@kuleuven-kulak.be toe aan je adresboek om een vlotte ontvangst van onze berichten te garanderen. Mocht u toch geen email ter bevestiging ontvangen, gelieve ons te contacteren.

Uw privacy

Wanneer u zich inschrijft voor dit evenement/deze opleiding wordt de aangeleverde informatie enkel gebruikt voor de organisatie ervan en om u als alumnus verder te benaderen. De organisator deelt geen informatie met derden binnen of buiten de KU Leuven tenzij u hiermee expliciet hebt ingestemd of om te voldoen aan externe (bv. fiscale) verplichtingen. U heeft het recht om van de KU Leuven inzage, correctie en in voorkomend geval wissing van gegevens te vragen via deze procedure.