Inspiratiesessie Digitale Transformatie Digitale transformatie: waar liggen de kansen en uitdagingen voor jouw onderneming?

Inspiratiesessie Digitale Transformatie

Digitale transformatie: waar liggen de kansen en uitdagingen voor jouw onderneming?

Intro

Technologieën als blockchain, internet of things en digital twins hebben het potentieel om hele markten te ontwrichten. Belangrijk dus om de mogelijkheden van deze technologieën tijdig te verkennen. Vergis je echter niet. Dé uitdaging vandaag is niet zozeer technologisch van aard. Om je onderneming digitaal op de kaart te zetten en groei te realiseren, is ook een evolutie op menselijk, organisationeel en zakelijk vlak nodig.

Waarom dat zo is en wat digitale transformatie precies betekent, ontdek je in deze inspiratiesessie. We laten zien hoe lokale spelers zelf aan het stuur van de verandering gingen staan en digitale transformatie op een werkbare manier in hun organisatie integreerden. Via praktijkvoorbeelden en concrete cases uit het bedrijfsleven tonen we hoe je via technologie nieuwe businessmodellen en andere manieren van (samen)werken ontwikkelt.

lees meer… minder…

Livestream

Wanneer?

Op 24/06/2022

Waar?

KU Leuven Campus Kulak Kortrijk

Docenten

David Van Steenkiste, Vincent Verstraete

Basisprijs

150 euro

Klap alles open Klap alles dicht

Doelgroep

Bedrijfsleiders, ondernemers, senior managers en leadership teams met de ambitie om te vernieuwen en te groeien in een snel veranderende digitale wereld.

Programma

Deel 1 - Kansen & uitdagingen in een digitale wereld

  • Digitale trends op het vlak van Networking, Digital Data, Digital Access & Automation
  • Hoe maakt technologie het verschil? Inspirerende voorbeelden van eigen bodem

Deel 2 - Digitale transformatie: wat is het en welke impact heeft het op je organisatie?

  • Raamwerk voor digitale transformatie: welke ingrepen op vlak van business, technologie en people zijn nodig om met de constante vraag naar verandering om te gaan?
  • Digitale transformatie in de praktijk: bedrijfscases

Klaar om nog een stap verder te gaan? Of zoek naar coaching voor jouw traject? Dan verwijzen we je graag door naar de vervolgopleiding Digital Transformation Management.

Praktisch

Data en plaats

Vrijdag 24 juni, van 9 tot 12.30 uur, met aansluitend broodjeslunch
KU Leuven campus Kulak Kortrijk (Etienne Sabbelaan 53, Kortrijk) of online

Inschrijven

Schrijf online in vóór 17/06/2022.

De deelnameprijs is 150 euro.

Betalingsgegevens: rekeningnummer IBAN BE31 2850 2133 2955 van het Postuniversitair Centrum, met vermelding 400/0022/44274 + naam deelnemer(s)'

Verwante opleidingen

Sustainability Leadership Program SPITS Vastgoed | Verschillende markten, verschillende dynamieken Blockchain en smart contracts: een technologische introductie Coachende vaardigheden Financiële en fiscale aspecten van vastgoed
Data science en business analytics

×

Ondernemerschap, strategie en innovatie

×

Personeel en organisatie

×

Economie en bedrijf

×

keyboard_arrow_up