Ondernemers in dialoog met Stefan Grosjean

Ondernemers in dialoog met Stefan Grosjean

Intro

In de reeks 'Ondernemers in dialoog' gaat een ondernemer in beperkt gezelschap aan tafel. Tijdens een lichte maaltijd brengt hij of zij een inspirerende getuigenis vanuit de praktijk, waarna er ruime mogelijkheid is om in gesprek te gaan en vragen te stellen. Op 13 juni ontvangen we Stefan Grosjean, oprichter en ceo van Smappee. 

Stefan Grosjean pioniert al bijna 30 jaar in energiemanagement. Met EnergyICT, zijn eerste bedrijf, legde hij zich toe op het overzichtelijk in kaart brengen van de grootste energievreters binnen bedrijven. 

Met Smappee, dat hij in 2012 oprichtte en waarmee hij vandaag in meer dan 92 landen actief is, zet hij consumenten en bedrijven aan om bewuster met energie om te gaan. Het energiebeheersysteem en de slimme laadpalen van Smappee maken gebruik van artificiële intelligentie en vielen verschillende keren in de prijzen. 

In 2020 opende Stefan Grosjean samen met Alexandra Vanhuyse de cleantech hub Snowball. Als erkend accelerator ondersteunt Snowball jonge, ambitieuze bedrijven via persoonlijke coaching en het ter beschikking stellen van state-of-the-art faciliteiten. 

lees meer… minder…

Wanneer?

Op 13/06/2022

Waar?

KU Leuven Campus Kulak Kortrijk

Basisprijs

75 euro

Klap alles open Klap alles dicht

Programma

17.45u   Onthaal

18u          Inleiding door Frederik Baert, managing partner van Futurn

18.05u   Tour de table

18.10u    Stefan Grosjean aan het woord en in gesprek met collega-ondernemers aan tafel

20u         Afsluitende netwerkreceptie 

Praktisch

Datum en locatie

Maandag 13 juni 2022 van 18 tot 20 uur
KU Leuven Campus Kulak Kortrijk, Gebouw B, E. Sabbelaan 53

Inschrijven

Schrijf online in vóór 6/06/2022.
 Om het gesprek vlot te laten verlopen, beperken we het aantal deelnemers tot 25. Reserveer dus tijdig jouw plek aan tafel.

De deelnameprijs is 75 euro, inclusief lichte maaltijd.
Betalingsgegevens: rekeningnummer IBAN BE31 2850 2133 2955 van het Postuniversitair Centrum, met vermelding 400/0022/03252 + naam deelnemer(s)'

Verwante opleidingen

Sustainability Leadership Program SPITS Vastgoed | Verschillende markten, verschillende dynamieken Embedded AI for Industry ISMA | International Seminar on Modal Analysis ISAAC | International Seminar on Applied Acoustics
Wetenschap & Technologie

×

Techniek, engineering en industrie

×

Ondernemerschap, strategie en innovatie

×

IT en digitale transformatie

×

Economie en bedrijf

×

keyboard_arrow_up